Включи се

Спонсорирай служител

Какво става когато във вашата компания не достигат служители? Хората се натоварват, изтощават, прегарят. А сега си представете, че тези хора работят с деца. И сега си представете, че тези деца са с увреждания.

Фондация “Сийдър” инвестира в 25 допълнителни служители, които да обърнат внимание на всяко едно от децата, за които се грижим.

Тиймбилдинг с кауза

Обединете своя екип като му предложите участие в смислена и социално значима кауза. Приложете своите умения в различна среда и да се опитате да направите света по-добро място за хората в неравностойно положение.

Пишете ни и ние ще ви предложим идеи за съвместни инициативи в помощ на деца и младежи в неравностойно положение!

Маркетинг с кауза

Искате ли да увеличите приходите си и едновременно с това да допринесете за едно по-добро бъдеще за хората в неравностойно положение?

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за маркетинг с благородна и справедлива кауза!

 

Пъб куиз за компании

Споделете своята социална отговорност с колеги на по чаша бира, като се запишете за участие в благотворителния пъб куиз на фондация „Сийдър“. Екипът ни ще организира за вашите служители една незабравима вечер, в която да премерите своите знания и укрепите екипния дух, подкрепяйки работата с деца и младежи в неравностойно положение.

Постави дарителска кутия

Ако работите на оживено място и ежедневно край вас минават много и различни хора, вие можете, без много усилия, да подкрепите над 100 деца и младежи в неравностойно положение. Поставете малка или голяма дарителска кутия за набиране на средства и станете наш партньор!

Подарък с кауза

Вижте и ни подкрепете като закупите някое от нашите рекламни артикули. Можете да го брандирате с логото на вашата компания или да оставите нашата визия и да направите подарък, който ще допринесе за по-добро бъдеще на децата и младежите в нашите центрове.

Спонсорирай дете

Програмата „Спонсорирай дете“ ви дава възможност да подкрепите едно от децата от нашите семейни центрове чрез регулярно месечно дарение от 60 лева. Вашите средства ще бъдат използвани за покриване на индивидуални нужди на детето.

Приятел в нужда

Програма за месечни дарения, която има за цел да покрие непредвидени разходи от битов характер. Програмата предполага месечни дарения в размер на 30 лева. Включи се сега. Стани наш приятел.

Подари ми грижа

Това е програма за месечни дарения, чрез която вие осигурявате специализирана терапия и медицинска помощ за деца с увреждания.

Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме.

Празник с кауза

Омръзна ли ви да получавате ненужни подаръци, които да не знаете къде да приберете? Изморихте ли се да се чудите с какво ново да изненадате близките си година след година? Подарете възможност.

 

 

Списък с необходими материали

В работата си ежедневно се сблъскваме с необходимостта от оборудване и материали, които подпомагат развитието и интеграцията на децата и младежите в Центровете от семеен тип и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.