Елате на виртуален благотворителен коктейл

Елате на виртуален благотворителен коктейл
септември 15, 2020 Адриана Гоцова

На 30.09.20 г. от 19 ч. ще се състои първото по рода си виртуално благотворително събитие в България There is no place like home. Целта е да наберем средства за осигуряване на сигурен дом за деца и младежи в риск или с тежки увреждания.

Включването в събитието е лесно, а доброто изкарване е гарантирано. Независимо дали сте в България или в чужбина, у дома или на почивка с любимите хора, вие можете да станете част от общността на фондацията и да допринесете за каузата.

Лесна и безплатна регистрация в специално разработения сайт на събитието ви дава достъп до него, а единственото, което ви трябва е интернет връзка. Като виртуален гост вие ще можете да се почувствате сякаш сте на истински коктейл с увлекателна програма, както и да се включите в онлайн предизвикателството Home is… Един от участниците в него ще спечели ваучер за пазаруване на стойност 200 лв. от Икеа. За да участвате в предизвикателството, ни покажете в снимка какво означава домът за вас. Очакваме вашите снимки като лично съобщение във фейсбук страницата на фондацията.

Докато се забавлявате с всички новости от вечерта, подкрепете каузата само с няколко клика на сайта. Можете да направите директно дарение за конкретна нужда – например, за физиотерапия, за летен лагер, за специално изработена количка за придвижване, за образователни материали и др. Или пък може да изберете да закупите билети за благотворителната томбола с атрактивни предмети като уикенд в планината, полет с балон, наем на електромобил, кошница с деликатеси, персонални тренировки и др. Участвайте за любимата награда още сега. А дали сте спечелили ще разберете по време на виртуалното събитие.

Събитието ще се проведе на английски език. Регистрирайте се ето тук.

How to register for the Cedar Foundation virtual charity cocktail?