Участвайте в първия по рода си „Благотворителен коктейл: There is no place like home” на живо и онлайн

Участвайте в първия по рода си „Благотворителен коктейл: There is no place like home” на живо и онлайн
август 6, 2020 Адриана Гоцова

Тази есен за 15-та поредна година трябваше да организираме нашето най-мащабно благотворително събитие – Годишния бал на фондация „Сийдър”. Но 2020 г. изненада всички ни с много нови предизвикателства. Тази година повече от всяка друга досега, децата и младежите, за които се грижим, имат нужда от спокойна и сигурна среда, където да преживеят затварянето на света, в следствие на пандемията.

Ето защо през последните месеци ние от „Сийдър” активно работим по нов формат на нашия Благотворителен бал, така че да се съобразим с новата реалност, но и да запазим възможността да обединим хората и компаниите, които подкрепят работата ни. Сега това ни е по-необходимо от всякога.

На 30 септември 2020 г. в хотел Хилтън София ще се състои Cedar Charity Cocktail: There is no place like home. Съобразявайки се с изискванията за социална дистанция, събитието ще събере ограничен брой дарители и ще бъде излъчвано онлайн в реално време, така че да достигне до възможно повече хора. За първа година ще използваме специално създадена за събитието уеб платформа, през която гостите в залата и в онлайн пространството ще имат възможността да даряват, участвайки в томбола или правейки директни дарения към каузата ни.

Наред с всички останали новости, ще представим един непознат за България механизъм за набиране на средства, наречен Paddle raiser. Това е много проста техника, при която участниците в наддаването буквално „вдигат палката“, когато изберат за какво да дарят средства. Дарителите имат възможност да изберат да дарят сума, която би покрила разходите за физиотерапия на определен брой деца за конкретен период време, за летен лагер, за специално-изработена количка за придвижване, за образователни материали и други нужди. В тази нова форма на наддаване сме предвидили 8 нива, обозначаващи конкретна сума и нужда, като всеки, който желае да подкрепи децата и младежите в риск, може да го направи още сега.

Друг начин за подкрепа е чрез закупуване на билети за томболата, като това може да се случи по всяко време от този момент до събитието чрез платформата тук. Всеки може да разгледа наградите и да избере за коя конкретно да участва. Купувайки повече билети още от сега, увеличавате шанса да спечелите конкретно тази награда, която искате най-много. Всеки може да закупи неограничен брой билети за всяка от посочените награди. Томболата ще бъде изтеглена от софтуер по време на вечерта.

Ако желаете да присъствате на събитието, можете да закупете билет тук или да се регистрирате за онлайн събитието и да го гледате и участвате на живо чрез специалната платформа. Всеки, който участва в събитието, ще ни помогне да осигурим безопасна и грижовна домашна среда за деца и младежи в риск.

Събитието се организира благодарение на партньори и спонсори, които застават зад каузата ни, дори и в този труден за всеки бизнес или отделен човек момент. Това са златните спонсори CMS Sofia , Хилтън София , фондация „Америка за България” , сребърният спонсор фондация „Комунитас”, както и партньорите от Dundee Precious Metals , DABOV Specialty Coffee , Whirlpool , Sircrow .