Спонсорирай служител

„Спонсорирай обгрижващ служител” е програма, която ни позволява да наемем достатъчно терапевти, които да работят директно с децата и младежите в нашите Центрове за настаняване от семеен тип в Кюстендил и Казанлък. Компании от България и чужбина правят такова спонсорство като част от програмата си за корпоративна социална отговорност. Отделни физически лица също ни оказват подкрепа по този начин. В резултат на помощта на всички тях, успяхме да наемем допълнителни обгрижващи служители и да осигурим по-ефикасна грижа на децата младежите, живеещи в центровете. Спонсорите получават регулярни отчети за професионалното развитие на служителя, развитието на децата  и младежите, за които се грижи и разходването на средствата от спонсорството.

Ако искате да научите повече за програмата „Спонсорирай обгрижващ служител”, свържете се с нас на office@cedarfoundation.org. Вижте и краткото ни видео, представящо значимостта на програмата за осигуряване на по-добър живот на децата и младежите.

 

Включи се

Спонсорирай дете

Програмата „Спонсорирай дете“ ви дава възможност да подкрепите едно от децата от нашите семейни центрове чрез регулярно месечно дарение от 60 лева. Вашите средства ще бъдат използвани за покриване на индивидуални нужди като дрехи, учебни материали, лекарства и извънкласни дейности, подпомагащи социалното включване.

Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме.

Празник с кауза

Омръзна ли ви да получавате ненужни подаръци, които да не знаете къде да приберете? Изморихте ли се да се чудите с какво ново да изненадате близките си година след година? Подарете възможност.