Мартин

Спонсор: Baset Management (c/o Simeon Nikolov) (от септември 2020 г.)

Баланс – 247.71 лв.

Мартин

 

Роден на 23 октомври 1994 г.

Населено място: гр. Казанлък

Фото галерия

За него

 

Мартин е роден в гр. Стара Загора и прекарва детството си в ДДУИ, с. Сладък кладенец в същата община. В началото на 2015 г. е настанен в Защитено жилище, град Казанлък, където живее и до днес и се чувства много добре.

Марти е усмихнат, работлив, обича вниманието и има силно изявен интерес към техническите пособия и инструменти. Той посещава Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, където с него работи екип от специалисти. Там се чувства чудесно, като с радост и желание се включва в различни ежедневни дейности и терапевтични игри.

Марти не чува, но компенсира това със своята изключителна общителност, ведро настроение и умения в жестомимичната реч. Той се справя много добре с ежедневните дейности – слага си дрехите за пране, включва се в почистване на всекидневната, понякога помага при миене на съдовете в кухнята. Харесва му да разглежда и изучава различни технически и битови инструменти. Умее да рисува, оцветява, да изрязва различни по форма и големина изображения, да лепи апликации и т.н.

Любимото занимание на Марти е да разглежда, използва и подрежда кабели, електрически предмети, фенерчета и други подобни битови инструменти. И нещо любопитно – една година Марти беше поръчал на Дядо Коледа разклонител с 5 гнезда и 30 метра кабел.

Индивидуални нужди

Заетост и работни ангажименти

Любов и внимание

Финансова информация

Месечна справка

 

Годишна справка

Детайлна информация


 


Контакт с фондация „Сийдър“

 

Ива Хаджийска

iva@cedarfoundation.org

тел.: +359 884 962 986