Месечна подкрепа

Защо е важно за нас редовното дарителство?

Разчитаме на своите редовни дарители, за да бъдем устойчиви и постоянни в грижата за най-уязвимите. Освен това регулярното дарителство ни позволява да планираме своите дейности и да правим дългосрочни подобрения в грижата за здравето на децата.

Вижте предложенията ни за месечно дарителство по-долу.

Подари ми грижа

Програма за месечни дарения, която предоставя специализирана терапия и медицинска помощ за деца с увреждания. Със суми от 35, 65 или 85 лева на месец, вие помагате за осигуряването на физиотерапия, сензорна терапия, психологическа подкрепа, дентална грижа и други комплексни терапии, нужни на децата.

Приятел в нужда

Програма за месечни дарения, която има за цел да покрие непредвидени разходи от битов характер. Програмата предполага месечни дарения в размер на 30 лева, които ще бъдат насочени към медицински и транспортни разходи и разходи за дребни ремонти.

Спонсорирай дете

Програмата „Спонсорирай дете“ ви дава възможност да подкрепите едно от децата от нашите семейни центрове чрез регулярно месечно дарение от 60 лева. Вашите средства ще бъдат използвани за покриване на индивидуални нужди като дрехи, учебни материали, лекарства и извънкласни дейности, подпомагащи социалното включване.