Историята на Радослав

Историята на Радослав
юни 12, 2020 Адриана Гоцова

Тази история започна с кампания за събиране на материали и предмети за бита за нашите семейни центрове. Сред десетките чаши за кафе, лъжици, тостери и ножици и многобройните имейли от всички краища на страната, ние не само срещнахме подкрепа и разбиране, но и спечелихме истински посланици на нашата кауза.

Това се случи в лицето на Радо, който инициира собствена дарителска кампания сред своите колеги. Кампанията бе целенасочена и комуникирана посредством рекламен плакат, изработен от Радо и колеги, а събраните инструменти и материали – лично доставени в офиса на Сийдър в София.

Но историята на Радо не свършва дотук. Защото няколко месеца по-късно, той и неговата съпруга решават да дарят част от средствата, събрани вместо букети от тяхната сватба, именно на фондация “Сийдър”. Така и ние споделихме техния празник.

Като истински посланик обаче, Радо успява да увлече и разпространи нашата мисия не само сред колеги и близки, но и на по-високо ниво в компанията, където работи. И не след дълго компанията прави корпоративно дарение към каузата.

Вдъхновяваме се от нашите посланици и им благодарим от сърце!