Духовете на Коледа се обединяват на благотворителен куиз

Духовете на Коледа се обединяват на благотворителен куиз
ноември 19, 2019 Адриана Гоцова

Призраците от популярната “Коледна песен” на Чарлз Дикенс се завръщат през този декември в София, за да ви въвлекат в своята важна коледна мисия. Срещнете се с тях и се включете в предизвикателството, което ви отправят на благотворителен куиз The quiz of Christmas yet to come в подкрепа на деца и младежи с тежки увреждания и в неравностойно положение.

Куизът ще се проведе на 16 декември, понеделник, от 19:30 ч. в City Stage, НДК.

Събитието е част от традиционните благотворителни куизове, които провеждаме 4 пъти годишно. Входната такса е 100 лв. на отбор, като цялата сума ще отиде в подкрепа на каузата на вечерта. Отборите, съставени от 4 до 6 човека, ще се състезават помежду си в различни сфери като литература, музика, история, наука, спорт и др. Този с най-много точки ще се пребори за голямата награда, а други ще спечелят допълнителни награди от тематичните кръгове на вечерта. Всички участници в куиза ще могат да се включат и в благотворителна томбола с много награди, осигурени от City stage, Salad Box, 3-те трола, Ozon.bg, Dabov, Дом на киното, Casyopeya и други.

Подготвили сме и допълнителни изненади за вечерта. И за да бъде още по-приятно, домакините от City Stage ще почерпят всички отбори с плато вкусни мезета.

Събитието ще се проведе на английски език и отпраща към дикенсовия герой Ебенизър Скрудж, който по Коледа се среща с коледните духове на миналото, настоящето и бъдещето, а тези срещи го променят завинаги. Така и участниците на куиза ще имат възможността да направят промяна в живота на децата и младежите в неравностойно положение, за който се грижим в 9-те центъра за социална подкрепа.

Необходима е предварителна регистрация. Запишете своя отбор тук или се запишете като самостоятелен участник, който търси отбор.