Pub Quiz за компании

Споделете своята социална отговорност с колеги на по чаша бира, като се запишете за участие в благотворителния пъб куиз на фондация „Сийдър“. Екипът ни ще организира за вашите служители една незабравима вечер, в която да премерите своите знания и укрепите екипния дух, подкрепяйки работата с деца и младежи в неравностойно положение.

Куизът се провежда под формата на викторина с различни тематични кръгове от сферите на историята, спорта, изкуството, литературата, науката и др.

Събитието е за вас, ако искате:

– Да научите нови неща и да обогатите общата си култура;
– Да прекарате една страхотна вечер с колеги;
– Да се насладите на еднo питие (може и повече) след работния ден;
– Да подкрепите хубава кауза, докато се забавлявате.

 

Вече и онлайн!
Адаптирахме формата на събитието и предлагаме организиране на онлайн куиз за компании, които работят дистанционно.

 

Някои от компаниите, които се обърнаха към нас и за които организирахме онлайн куизове за служителите им, са Amdocs, Schneider Electric, SiteGround.

За допълнителна информация, моля свържете се с Ива Хаджийска на телефон: +359 884 962 986 или имейл: iva@cedarfoundation.org.

 

Включи се

Спонсорирай дете

Програмата „Спонсорирай дете“ ви дава възможност да подкрепите едно от децата от нашите семейни центрове чрез регулярно месечно дарение от 60 лева. Вашите средства ще бъдат използвани за покриване на индивидуални нужди като дрехи, учебни материали, лекарства и извънкласни дейности, подпомагащи социалното включване.

Списък с необходими материали

В работата си ежедневно се сблъскваме с необходимостта от оборудване и материали, които подпомагат развитието и интеграцията на децата и младежите в Центровете от семеен тип и Центъра за социална рехабилитация и интеграция.

Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме.