Незабравим ден с Мърфис Мисфитс ръгби клуб София

Незабравим ден с Мърфис Мисфитс ръгби клуб София
юли 17, 2017 Александра Попова

През изминалата събота част от децата и младежите ни в Казанлък прекараха един незабравим ден със състезателите от Мърфис Мисфитс ръгби клуб София. Те имаха възможност да поиграят тъч-ръгби и да научат интересни факти за самия спорт и неговата култура, както и да опознаят част от професиите на състезателите.

Преди началото на играта представителите на клуба обясниха правилата на тъч-ръгбито и всички заедно се включиха в групова загрявка, след която се разделиха в два отбора. С много хъс и воля малките състезатели играха неуморно повече от час. В подобна игра загубили и спечелили няма – доброто представяне и усмивките бяха достатъчни на всички!

След играта състезателите от Мърфис Мисфитс посетиха семейната къщичка за пица парти, по време на което представиха интерактивни презентации за техните професии. Децата и младежите имаха възможност да научат повече за 3 различни професилнални сфери.

По време на първата презентация те опознаха работата на създателите на видео игри и осъзнаха, че с много желание и усилия могат да превърнат хобито си в работа.

Втората  презентация им показа повече за начина, по който функционират социалните медии – какъв е техният замисъл и как могат да работят в полза на компаниите. Полезна част от тази презентация бе информацията за компютърната сигурност, правилното поведение и защитата на лични данни в онлайн пространството.

В последната лекция чрез забавни игри те вникнаха в работата и на програмистите и разбраха, че обратно на всички техни убеждения математиката може да бъде интересна и забавна.

Всяка една от презентациите бе ценна за децата и младежите, защото им показа, че една професия може да бъде не просто работа, а също страст и призвание! Благодарни сме на Мърфис Мисфитс за дългосрочната подкрепа и незабравимите спомени, които създаваме заедно!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

2 × 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.