Корпоративна подкрепа

Спонсорирай служител

Какво става когато във вашата компания не достигат служители? Хората се натоварват, изтощават, прегарят. А сега си представете, че тези хора работят с деца. И сега си представете, че тези деца са с увреждания.

Фондация “Сийдър” инвестира в 25 допълнителни служители, които да обърнат внимание на всяко едно от децата, за които се грижим.

Тиймбилдинг с кауза

Обединете своя екип като му предложите участие в смислена и социално значима кауза. Приложете своите умения в различна среда и да се опитате да направите света по-добро място за хората в неравностойно положение.

Пишете ни и ние ще ви предложим идеи за съвместни инициативи в помощ на деца и младежи в неравностойно положение!

Маркетинг с кауза

Искате ли да увеличите приходите си и едновременно с това да допринесете за едно по-добро бъдеще за хората в неравностойно положение?

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за маркетинг с благородна и справедлива кауза!

 

Пъб куиз за компании

Споделете своята социална отговорност с колеги на по чаша бира, като се запишете за участие в благотворителния пъб куиз на фондация „Сийдър“. Екипът ни ще организира за вашите служители една незабравима вечер, в която да премерите своите знания и укрепите екипния дух, подкрепяйки работата с деца и младежи в неравностойно положение.

Постави дарителска кутия

Ако работите на оживено място и ежедневно край вас минават много и различни хора, вие можете, без много усилия, да подкрепите над 100 деца и младежи в неравностойно положение. Поставете малка или голяма дарителска кутия за набиране на средства и станете наш партньор!

Подарък с кауза

Вижте и ни подкрепете като закупите някое от нашите рекламни артикули.

Можете да го брандирате с логото на вашата компания или да оставите нашата визия и да направите подарък, който ще допринесе за по-добро бъдеще на децата и младежите в нашите центрове.