Конференция на тема „Заетостта на хората с увреждания: предизвикателства, възможности и решения“

Конференция на тема „Заетостта на хората с увреждания: предизвикателства, възможности и решения“
юли 10, 2017 Александра Попова

На 6-ти юли в eкспо център „Флора“, гр. Бургас се проведе международната заключителна конференция на тема „Заетостта на хората с увреждания: предизвикателства, възможности и решения“, в която се включи Програмният директор на фондация „Сийдър“.

Конференцията се проведе в рамките на проекта Coach@Work и бе посветена на проблемите на заетостта на хората с увреждания и по-конкретно въвеждането на модела на подкрепена заетост в България.

Събитието бе посетено от близо 200 участници от България и чужбина, а негови лектори бяха експерти в областта на заетостта и професионалното обучение от България, Австрия, Турция, Белгия и Испания. По време на конференцията бяха представени тематични презентации и разгледани добрите практики в областта на професионалното обучение и заетостта на хората с уврежданията и тези в неравностойно положение.

В рамките на конференцията организаторите изложиха постигнатите резултати и реализираните дейности по време на проекта Coach@Work и връчиха сертификати на успешното преминалите през пилотното обучение за консултанти по подкрепена заетост.

 

Повече за Coach@Work можете да прочетете на официалния сайт на проекта.

 

 

*Image credit: dariknews.bg

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

2 × 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.