За поредна година Хилтън София направиха коледно тържество за децата и младежите от Кюстендил

За поредна година Хилтън София направиха коледно тържество за децата и младежите от Кюстендил
декември 8, 2018 Александра Попова

За 6-та поредна година екипът на Хилтън София реши да дари една вълшебна Коледа за децата и младежите от центровете ни от семеен тип в Кюстендил. Те се бяха погрижили дядо Коледа, заедно със своите джуджета и елени, да гостува и да зарадва децата с много подаръци, лакомства и вълнуващи емоции.

За да посрещнат празнично своите гости и добрия старец, децата и младежите бяха подготвили театрална сценка, в която пресъздадоха духа на Коледната традиция. Като част от постановката, някои се преобразиха в пеещи коледари, а други изиграха ритуал около Коледната трапеза и поздравиха гостите със стихотворения, които бяха научили специално за случая.

 

След тържеството служителите на Хилтън София посетиха центровете от семеен тип в Кюстендил, където заедно с децата и младежите, живеещи там украсиха коледната елха и стаите. За финал всички заедно изработиха Коледни картички за празника.

Благодарим на нашите приятели от Хилтън София, които и тази година подариха не само подаръци и лакомства на децата и младежите в неравностойно положение. За поредна година те подариха приятелско отношение, разбиране и незабравими емоции, които се помнят дълго в центровете ни от семеен тип в Кюстендил.