Александрина Димитрова – част от селекцията на Forbes “30 под 30“

Александрина Димитрова – част от селекцията на Forbes “30 под 30“
септември 19, 2018 Александра Попова

Изпълнителният директор на фондация „Сийдър“ Александрина Димиторва е един от 30-те българи, включени в престижната селекция на списание Forbes „30 под 30“ Клас 2018 г. в категория Социално предприемачество.

„30 под 30“ на Forbes е най-голямата и престижна селекция от млади глобални лидери, в която списанието представя 30 млади хора на възраст под 30 години – предприемачи, пробивни таланти и носители на промяната в различни социални сектори.

Избраният клас лидери за 2018 г. бе представен на 18 септември в Капитал Форт по време на шестото издание на Форум „30 под 30“. Тази година наградените са разпределени в общо 5 категории – Социално предприемачество, Бизнес, Изкуство, Образование и Спорт, като за пръв път в България бяха селектирани от жури, обединяващо най-значимите лидери от всяка една сфера.

„Това, че бях избрана в селекцията „30 под 30“ на Forbes България е признание за високата стойност на работата на фондация „Сийдър“. Радвам се, че благодарение на инициативи като „30 под 30″ повече хора научават за нашата кауза и професионалния ни подход в управлението на социални услуги и привличането на социално ангажирани партньори.“ – сподели Александрина след церемонията.

 

Повече подробности около тазгодишната селекция на Forbes очаквайте в сайта на списанието.