Включете се в нашия онлайн куиз

Включете се в нашия онлайн куиз
февруари 13, 2021 Адриана Гоцова

Обичате ли логически загадки и интелектуални игри с приятели? Бихте ли се включили в игра, която освен забавление ви предлага и значима кауза – подкрепа на деца в неравностойно положение?

Kаним ви да съберете отбор до 6 човека и да се присъедините към благотворителния ни онлайн куиз Hard to cheat quiz на 25 февруари от 19 ч. Нужни са ви единствено добро владеене на английски език, компютър и интернет, защото това е „кавър версия” на традиционния куиз, който организацията провежда повече от 10 години. Вариантът с онлайн изданието се роди в отговор на нуждата от социална дистанция през 2020 г. Куизът предлага вечер, изпълнена с интелектуални забавления и състезание между отбори в името на значима кауза – осигуряването на качествена грижа за деца и младежи в неравностойно положение. И тъй като всичко може да се открие в гугъл, а хитруването е изкушаващо, този път предлагаме по-различен вариант на викторината, в който преписването няма да е възможно.

Благотворителният куиз е чудесна възможност да споделите с приятелите, семейството или колегите си няколко часа интелектуално забавление. Участниците отговарят отборно на различни по теми въпроси в реално време, докато са у дома си с любима напитка в ръка.

Пригответе своето добро настроение, а за всичко останало ще се погрижим ние.

Регистрирайте своят отбор тук и ще получите всички допълнителни указания и инструкции. Таксата за събитието е 100 лева на отбор и е изцяло в подкрепа на деца и младежи, които живеят в центровете ни.

Всички новини за събитието следете тук.