Fall into Autumn благотворителен куиз в подкрепа на деца в неравностойно положение

Fall into Autumn благотворителен куиз в подкрепа на деца в неравностойно положение
октомври 4, 2019 Адриана Гоцова

Обичате ли викторини и съревнования? Ако да – то Fall into Autumn Pub quiz е точно за вас. Освен че ще преживеете една незабравима вечер в приятна компания, ще имате възможност, докато се забавлявате, да подкрепите значима кауза – а именно да помогнете на деца и младежи в неравностойно положение.

На 8 октомври 2019 г. (вторник) от 19:30 ч. в ирландски пъб JJ Murphy’s на ул. Кърниградска 6 ще се проведе 42-рият благотворителен Pub quiz на фондация „Сийдър“. По време на събитието отборите, съставени от 4 до 6 човека, ще се състезават помежду си в различни сфери като литература, кино, история, наука, спорт и др. Отборът с най-много точки ще се пребори за голямата награда, която е осигурена от Mega Xtreme Bowling Club. Всички участници в куиза ще могат да се включат и в благотворителна томбола с много награди, сред които покани за ВИП премиерата на българския филм „Доза Щастие“, подаръци и ваучери за Ozone.bg, Casyopea, Дом на киното, Salad Box, DABOV Specialty Coffee, офис масаж от Мокусо и други.

Подготвили сме и допълнителни изненади, които ще бъдат разиграни по време на вечерта.

Куизът се провежда на английски език, а входната такса е 100 лв. на отбор. Средствата, набрани от събитието, ще бъдат изразходвани в подкрепа на децата и младежите в неравностойно положение, които организацията подкрепя.

Очакваме ви за едно забавно преживяване във вторник вечер. И за да бъде още по-приятно, домакините от JJ Murphy’s ще почерпят всички отбори с плато вкусни мезета.

Необходима е предварителна регистрация. Моля запишете своя отбор тук или се регистрирайте като самостоятелен участник, който търси отбор.