Christmas campaign 2020

Тази Коледа e различна.

Не можем да празнуваме с голямото си семейство, да пътуваме до любимата си празнична дестинация или да се съберем с колеги и приятели.

Но тази Коледа можем да бъдем малко по-добри. 

Можем да бъдем повече заедно от когато и да било, като се подкрепяме и обединяваме в помощ на хората в нужда.

Нека запомним тази Коледа като Коледата, на която бяхме съпричастни. Подкрепете деца и младежи в неравностойно положение като закупите продукт с кауза от нашите партньори или участвате в коледните ни инициативи. 

Включете се като изберете от следните възможности:

Купете продукт с кауза

Чудите се какво да подарите на близките си за предстоящите празници? Предлагаме ви да закупите някои от продуктите с кауза, които нашите партньори създадоха специално за тази кампания. Сума от стойността им ще бъде отчислена при всяка покупка и ще бъде дарена за осигуряването на качествена грижа за децата и младежите в нашите центрове от семеен тип. Така вашият празник и жест ще бъдат споделени със 105 деца и младежи в неравностойно положение.

Коледна карта от Edenred

Edenred са подготвили специална коледна картичка, която компаниите могат да закупят към подаръчните карти за своите служители. Средствата от нейната продажба ще бъдат дарени за провеждане на физиотерапия и лечебна гимнастика на деца в неравностойно положение.

Коледен бленд кафе от Dabov Specialty Coffee

Всяка година Dabov Specialty Coffee организират коледен базар в своите търговски обекти в подкрепа на различни каузи. Тази година ние сме една от избраните такива. За целта те разработиха специален коледен бленд, който омайва със своя аромат. Блендът е подходящ както за подарък за любим човек, така и за вашите сутрини, в които искате да се пренесете в една ароматна кафе-история. За всеки закупен пакет от сезонния бленд компанията ще дари 1 лев в подкрепа на каузата ни. Можете да го откриете в търговските обекти на марката след 20 ноември.

Салата Green Box от Salad Box

Salad Box предлагат своята Green Box салата в подкрепа на нашата кауза. Всеки ден през декември може да хапвате салата Green Box в неограничени количества, както и да почерпите приятели с нея. Освен че се грижи за вашето здраве, Salad Box дарява 1 лев от стойността на всяка закупена Green Box салата в подкрепа на нашата каузата. Потърсете вашата Green Box салата в обектите на Salad box или я поръчайте онлайн.

Магазин „БЕБЕ“, гр. Казанлък

Магазин „Бебе“ в гр. Казанлък се присъединява към нашата коледна кампания, за да подкрепи децата в неравностойно положение от своя град. За всеки закупен пакет еднократни пелени с марка „Мамиа” в периода от 23 ноември до 23 декември магазинът ще дари 1 лев за кампанията. А всеки клиент на магазина може да направи своето дарение за каузата ни в празнична дарителска кутия на касата в търговския обект.

Дарителски кутии в дентални клиники ЕО Дент

Най-голямата верига дентални клиники в България - ЕО Дент, е част от нашата коледна кампания. През декември всеки посетител ще може да подкрепи каузата ни като остави сума по свой избор в дарителските кутии на фондация "Сийдър", разположена на рецепциите в ЕО Дент. Всяко дарение е от значение и ще ни помогне да осигурим качествена грижа за деца и младежи в неравностойно положение.

Нашите партньори