Тази Коледа всяко дарение е от значение

Тази Коледа всяко дарение е от значение
ноември 23, 2020 Адриана Гоцова

С последните дни на ноември стартира благотворителната ни кампания Тази Коледа всяко дарение е от значение. Тя набира средства за провеждане на физиотерапия и лечебна гимнастика и осигуряване на качествена грижа за децата и младежите от центровете, които управляваме. В кампанията се включват дългогодишни поддръжници на организацията, както и нови партньори, за да обединим усилия за една по-съпричастна Коледа.

„Надяваме се все повече хора да се заразят от добрия пример на партньорите ни и да го последват, защото тази Коледа всички имаме нужда от повече добри новини, повече чудеса и повече вяра. Колкото повече хора и бизнеси се обединят в нашата кампания, толкова по-голяма подкрепа ще има за децата и младежите в неравностойно положение в тези така предизвикателни месеци.“, призова изпълнителният директор на фондацията Александрина Димитрова.

Сред партньорите, които застават зад каузата са Dabov Specialty Coffee, които разработиха специален коледен бленд кафе и даряват част от сумата за всеки закупен пакет от него; Salad Box, които отчисляват сума от своята най-продавана салата Green Box; Edenred, които дават възможност на клиентите си да включат кауза в подаръчните карти на своите служители; магазин „Бебе” в гр. Казанлък, които също отчисляват от избран продукт, както и други компании, които посвещават коледното си парти на каузата, поставят дарителски кутии в обектите си или правят директно дарение.

Всички знаем, че тази Коледа ще бъдe различна. Много хора няма да могат да празнуват с голямото си семейство, да пътуват до любимата си празнична дестинация или да се съберат с колеги и приятели. Но тази Коледа всички ние можем да бъдем малко по-добри. Можем да бъдем повече заедно от когато и да било, като се подкрепяме и обединяваме в помощ на хората в нужда. Нека запомним тази Коледа като Коледата, на която бяхме съпричастни. Тази Коледа всяко дарение е от значение. Включете се и вие.