Благотворителен обяд в офиса на IG Soft в подкрепа на фондация „Сийдър“

Благотворителен обяд в офиса на IG Soft в подкрепа на фондация „Сийдър“
декември 6, 2018 Александра Попова

По повод наближаващите празници Комитетът по забавления в софтуерната компания за онлайн игри IG Soft покани служителите си да се включат в благотворителен коледен базар и да подкрепят каузата на фондация „Сийдър“.

За да се включи в инициативата, всеки от служителите приготви любимите си вкусотии, които след това бяха разпродадени на Коледен обяд в офиса на компанията. От екипа на IG Soft споделиха, че са приели инициативата присърце и са се забавлявали както по време на подготовката, така и на самия обяд с кауза: “Беше страхотно! Не сме очаквали толкова много хора да се включат и то с такова голямо желание! Наистина сме щастливи от резултата на коледния ни базар и се надяваме да е от полза за фондация “Сийдър“! Следващата година – отново!”

Набраната сума, която е близо 1100 лв, ще бъде използвана, за да осигури качествена грижа на децата и младежите от центровете от семеен тип на организацията.

Екипът на фондация „Сийдър“ благодари на IG Soft за тяхната подкрепа и примера, който дават с провелия се благотворителен обяд в офиса им. Всеки, който иска да последва тази инициатива може да го направи като организира подобно събитие и дари набраните средства за каузата ни.