Фондация „Сийдър“ проведе първия си куиз на български език

Фондация „Сийдър“ проведе първия си куиз на български език
май 11, 2018 Александра Попова

На 10-ти май, проведохме нашия традиционен куиз, но този път на български език и нова локация – City Stage. В събитието се включиха рекорден брой хора – 20 отбора, както редовни участници, така и отбори, които присъстваха за пръв път.

Нова локация, нови отбори и нови тематични кръгове – първият ни български куиз донесе много хубави и различни емоции, както за екипа на „Сийдър“ така и за участниците.

Отборите се състезаваха в 7 тематични кръга по теми като География, Музика, Спорт и Цитати от известни личности. Последният кръг от куиза – Жаден четвъртък (Thirsty Thursday) постави началото на афтърпартито с DJ Краси Москов, по време на което отборите имаха възможност да поговорят със съперниците си и да обсъдят въпросите, които са ги заинтригували най-много.

На първо място се класира отборът NO NAME, който в предния ни куиз зае второто място, само на 2 точки разлика от първия отбор. Тогава те обещаха, че ще се върнат отново и ще спечелят. NO NAME спазиха обещанието си и получиха голямата награда, предоставена от Cleves – ваучер на стойност 300 лв. за ресторант „Багри“.

„Много се забавлявахме по време на куиза и същевременно подкрепихме една добра кауза. Все пак това е най-важното. Със сигурност ще сформираме отбор и за следващия куиз.“ – споделиха някои от участниците в края на вечерта.

По време на събитието се проведе и благотворителна томбола с награди, сред които ваучери за батут парк, кино, театър, масаж и ескейп стая, кошница с вино и шоколадови изкушения, както и любимия на всички кашон с крафт бири.

Благодарни сме на домакините на събитието – City Stage и на всички спонсори, които подкрепиха каузата ни – Cleves, Mokuso, Кино Арена, Дом на киното, Театрална работилница „Сфумато“, Area 52, Salad Box, NeedUs, Dextrophobia, Platinum Health Club и Beery.bg. Благодарение на вас ние успяваме на направим живота на над 100 деца и младежи по-добър!