Around the World in a Day подкрепи каузата на „Сийдър“ за 5-та поредна година

Around the World in a Day подкрепи каузата на „Сийдър“ за 5-та поредна година
юни 20, 2017 Александра Попова

На 11 юни хотел Хилтън София бе домакин на благотворителното събитие „Да обиколим света за един ден“, което за 5-та поредна година подкрепи каузата на фондация „Сийдър“. Събитието се проведе за 10-та, юбилейна година съвместно с „Фондация ДМ Томас в подкрепа на младите хора“ и събра заедно училища, детски институции, Хилтън хотели, фирми и поддръжници от цяла Европа.

Лошото време в неделя не спря желанието на участниците да обиколят света за един ден. Хилтън София посрещна свои приятели, техните семейства и гражданите на София в Южния парк, където те се включиха в интересните събития и игри, за да подпомогнат събирането на километри, достатъчни поне за една обиколка на земното кълбо, и да съберат средства за младите хора в нужда, подкрепяни от Фондация „Сийдър”.

Тази година набраната сума ще бъде инвестирана в предоставянето на редовна речева терапия за децата и младежите с тежки увреждания в къщичките в Кюстендил и Казанлък, които фондацията подкрепя. Речевата терапия струва 900 лева на месец или 10800 лева на година и им дава възможност да комуникират, да се развиват и интегрират в обществото.

И тази година специални гости на Around the world in a day бяха самите деца и младежи от Кюстендил, които се включиха във всички забавления през деня – тичаха, караха колело и участваха в игрите, организирани от аниматорите от Wonder Group.

Спонсори на събитието бяха BNP PARIBAS, IWC Sofia, Lufthansa Technik, DB Schenker, Aidos, Bulgaria mall, Zagorka, Stelly Style, DRAG Bicycles, BHP International, Лудогорско пиле, Global Rent Trade Service, Dotel, Cleves, Europoint Bulgarien GmbH, Special events group, Europcar, Force security systems, Eurodesign, Wonder Group, Algida, Vitorio, Haribo.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

2 + three =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.