Фондация „Сийдър“ проведе традиционната си Годишна среща

Фондация „Сийдър“ проведе традиционната си Годишна среща
юни 20, 2017 Александра Попова

На 3-ти май в хотел Хилтън София фондация „Сийдър” проведе традиционната си Годишна среща. Тя се организира ежегодно в знак на благодарност към партньорите и дарителите на фондацията, с подкрепата на които „Сийдър“ изпълнява своята мисия – да промени държавните политики и обществените нагласи към децата и хората в неравностойно положение.

Изпълнителният директор на фондацията – Александрина Димитрова поздрави гостите на официалната вечер. Тя благодари на присъстващите за подкрепата и разказа за постиженията на „Сийдър“ през изминалата 2016-та година.  „Наскоро ни се обади едно от нашите деца – Ася. Тя и нейното братче бяха осиновени преди около месец в САЩ. Те са 2 от децата, които бяха с нас на миналогодишната ни Годишна среща. Ася ни разказа, че тя и брат са много щастливи и обичани. Вече и двамата се учат да свирят на пиано и сбъдват мечтите си. Ася сподели, че им липсва екипа от “Сийдър”, но са благодарни за шанса, с който сме ги дарили. Ние, от своя страна, благодарим на Вас, че ни подкрепяте, защото тези резултати не биха били възможни без Вашата помощ. Вие правите възможно да имаме още повече положителни истории за разказване!“

По време на вечерта беше представен и Годишният отчет на фондацията, който представя политиките и тенденциите в развитие и утвърждаване на фондация “Сийдър”. Показани бяха и кадри от посещението на нашите деца и младежи на Гребна База Панчарево и срещата им с Румяна Нейкова, в които гостите на събитието имаха възможност да онагледят резултатите от своята подкрепа – в усмивките на децата, в блясъка и в очите им.

Специални гости на събитието отново бяха част от децата и младежите от семейните къщички на организацията в Казанлък и Кюстендил, които отправиха своя личен поздрав към гостите и представиха пред тях песен с бийтбокс и народен танц.

Събитието се проведе със съдействието на хотел Хилтън София, Студио „НийдАс“, DigiMark, Magic-Outdoor, Angelus Estate и Heineken, които се погрижиха за цялостната организация и добрата атмосфера по време на вечерта.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

11 + fourteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.