Традиционният Pub Quiz на „Сийдър“ набра близо 3 000 лв.

Традиционният Pub Quiz на „Сийдър“ набра близо 3 000 лв.
март 2, 2017 Александра Попова

Традиционният благотворителен Pub Quiz на фондация „Сийдър“ се проведе на 28 февруари в J.J. Murphy’s, и събра заедно много поддръжници и приятели на „Сийдър“. По време на вечерта бяха набрани близо 3 000 лв. които ще бъдат инвестирани в развитието на 9-те социални услуги,  управлявани от фондацията в градовете Казанлък и Кюстендил.

В куиза взеха участие 14 отбора, които отговаряха на различни въпроси, обединени в 8 тематични кръга от сферите на киното, науката, литературата, историята и др.

За да повдигне духа на състезателите, фондация „Сийдър“ бе приготвила интересни награди, които бяха разиграни в томбола по време на вечерта. Сред наградите бяха ваучери за пазаруване в моден магазин, вечеря, спортни стоки и др.

Отборът с най-добри резултати получи специалната награда, предоставена от Cleves – ваучер за 300 лв. за Brick Café. Победителите поеха инициативата за импровизиран търг с голямата награда, който не само допринесе допълнително за преповдигнатото настроение на гостите, но също така повиши допълнително набраната сума за каузата.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

9 − 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.