Стани доброволец

Да бъдете доброволец към фондация „Сийдър” означава да посветите част от времето, уменията и усилията си на това да подобрите живота на децата и младежите със специални нужди, на които помагаме. Като доброволец в „Сийдър“ ще допринесете за подобряването на живота на децата и младежите в неравностойно положение, ще развиете своите качества и ще имате възможността да срещнете нови интересни хора.

Дейности

*Обозначените със звездичка дейности могат да се извършват дистанционно

Организация на събития

Фотография

*Превод

*Графичен дизайн

Дейности на терен

*Възможни са само в гр. Кюстендил и гр. Казанлък

Дейности с децата и младежите

Ремонтни дейности

За да получите допълнителна информация относно доброволчеството с фондация „Сийдър“, моля свържете се с нас на e-mail: office@cedarfoundation.org.

*Следете и страницата ни в TimeHeroes, за да научите повече за актуалните възможности за доброволчество.

Включете се като попълните следната анкета!

Включи се

Пъб куиз за компании

Споделете своята социална отговорност с колеги на по чаша бира, като се запишете за участие в благотворителния пъб куиз на фондация „Сийдър“. Екипът ни ще организира за вашите служители една незабравима вечер, в която да премерите своите знания и укрепите екипния дух, подкрепяйки работата с деца и младежи в неравностойно положение.

Маркетинг с кауза

Искате ли да увеличите приходите си и едновременно с това да допринесете за едно по-добро бъдеще за хората в неравностойно положение?

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за маркетинг с благородна и справедлива кауза!

Корпоративно участие

Вие сте представител на компания, желаеща да подкрепи добра кауза и да въвлече своите служители да споделят социалната отговорност? Искате да организирате тиймбилдинг с кауза, доброволческа кампания или дарителска акция в офиса? Свържете се с нас и ние ще ви предложим идеи за съвместни инициативи в помощ на деца и младежи в неравностойно положение!