Учениците от СМГ организираха благотворителна кампания под надслов „Новата учебна година започва, но не само за теб“

Учениците от СМГ организираха благотворителна кампания под надслов „Новата учебна година започва, но не само за теб“
октомври 27, 2017 Александра Попова

По повод началото на учебната година, учениците от 12-ти клас на Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“, организираха благотворителна кампания за събиране на учебни материали за децата и младежите с увреждания от гр. Кюстендил, които фондация „Сийдър“ подкрепя.

Инициативата за кампанията дойде от страна на учениците на гимназията, които приеха каузата на „Сийдър“ за своя и инициираха набирането на необходимите учебни материали и принадлежности за тази учебна година.

По време на кампанията учениците поставиха кутии за събиране на материалите във фоайето на гимназията, разлепиха информативни плакати и раздаваха брошури, които да запознаят всички с целите на кампанията и дейността на фондация „Сийдър“ като цяло. Благотворителната кампания бе отразена и на сайта на математическата гимназия. В инициативата се включиха малки и големи ученици, учители и родители, които успяха да наберат необходимите материали в рамките само на една седмица.

Фондация „Сийдър“ благодари на учениците от 12-ти клас и на ръководството на Софийската математическа гимназия за всички събрани материали и примера, който дава като социално отговорно учебно заведение!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

three + ten =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.