Си Ем Ес София организира тиймбилдинг с кауза в подкрепа на фондация „Сийдър“

Си Ем Ес София организира тиймбилдинг с кауза в подкрепа на фондация „Сийдър“
октомври 23, 2017 Александра Попова

На 20 октомври част служителите на адвокатската кантора Си Ем Ес София посетиха семейните къщички на „Сийдър“ в град Кюстендил. Служителите на компанията организираха своя тиймбилдинг в подкрепа на каузата на фондация „Сийдър“ и прекараха един незабравим ден с децата и младежите.

Този ден бе много специален за „Сийдър“, тъй като на него отпразнувахме и рождените дни на Центрове за настаняване от семеен тип „Сияние“ и Център за социална рехабилитация и интеграция „Синева“.

В началото на деня децата и младежите от Кюстендил посрещнаха служителите на Си Ем Ес с голямо вълнение и ги разведоха из къщичките. Екипът на фондацията бе подготвил забавни спортни игри, в които се включиха, както децата и младежите така и служителите на адвокатската кантора и тези на „Сийдър“. Всички се състезаваха с много хъс и желание. Капитаните на отборите бяха наградени с купи, а отличилите се участници получиха грамоти за участие в спортния празник.

След спортните игри, празникът продължи в сладкарница „Шампиони“, където се проведе тържеството по случай празника на фондацията. Децата и младежите приветстваха гостите с домашна питка с мед и ги поздравиха с народен танц. Празненството продължи с огромна торта, много песни, танци и добро настроение.

Служителите на адвокатската кантора бяха приготвили страхотни изненади за децата и младежите. Подариха им интересни книжки, топки,  вратарски ръкавици и футболни врати, които след това сглобиха заедно с тях. Екипът на Си Ем Ес бе набрал и средства на стойност 10 000 лв., които ще бъдат инвестирани директно в услугите, които „Сийдър“ управлява  в гр. Кюстендил.

Благодарни сме на Си Ем Ес за страхотната инициатива и това, че направиха празника за децата и младежите ни незабравим!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

13 − six =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.