Рожденият ден на Мартин

Рожденият ден на Мартин
март 16, 2018 Александра Попова

Празниците с кауза са страхотна възможност да направите вашия специален ден още по-запомнящ се.

През изминалата седмица с нас се свърза Мартин Гиков, който реши да отпразнува своя рожден ден и едновременно с това да подкрепи децата и младежите, за които се грижим. Той апелира към своите близки и приятели да направят дарение за фондация „Сийдър“ с парите, които биха отделили за закупуването на подарък. Заедно те подкрепиха един от младежите с увреждания, настанен в семейните ни центрове.

„Избрах да съчетая рождения ден с каузата на фондация „Сийдър“, заради удовлетворението от радостта, която това дете би изпитало от конкретните грижи, които ще бъдат положени за него. Още повече, че фондацията се е доказала като надежден партньор и резултатите от нейната дейност са наистина впечатляващи и дават шанс на тези деца да бъдат пълноценни членове на нашето общество. Трябва да призная обаче, че „заимствах“ идеята от Христо Христов, на чийто рожден ден присъствах наскоро.

Всички гости и приятели бяха въодушевени, че ще могат да се забавляват, правейки добро за някой друг. От друга страна повечето от тях споделиха, че по този начин са спестили време и усилия, ако трябваше да търсят подходящ подарък.

Бих препоръчал на всеки, който би искал да се почувства различно, зареждайки се с голяма доза положителна енергия, да го направи!“

Екипът на фондация „Сийдър“ би искал да изкаже своите благодарности към Мартин и неговите близки – Христо, Ивета, Юли и Милена, Мариета, Росен и Стефи, Ангел и Вяра, Христо и Данс Ваневи, Ани и Пърси, Иван Атанасов, Емо и Габи, Анита и Доби, Станимир и Петя, Георги Чочков, Методи и Лили, Марио и Симона, Наско и Дарина, Александър и Галя, Мони и Нора, Марин, Явор и Ева. Благодарни сме и на всички дарители, които решиха да останат анонимни!

 

Ако искате да научите повече за инициативата „Празник с кауза“, моля свържете се с Ива Хаджийска на телефон: +359 884 962 986 или имейл: iva@cedarfoundation.org.