Рекорден брой участници в Коледния пъб куиз на фондация „Сийдър“

Рекорден брой участници в Коледния пъб куиз на фондация „Сийдър“
декември 14, 2017 Александра Попова

Коледният пъб куиз на фондация „Сийдър“ се проведе на 13 декември в J.J. Murphy’s. Събитието предизвика голям интерес и отново събра заедно много приятели на Сийдър“.

За Коледната версия на куиза, екипът на фондацията бе подготвил кръг с коледни въпроси и други по-различни тематични кръгове като Животни, Сериали и Музика.

Събитието бе съпроводено от много усмивки и бурни емоции. Отборът с най-добри резултати бе Софийска боза, който получи голямата награда, предоставена любезно от Cleves – ваучер за 300 лв. за ресторант ANDRé. На второ място се нареди отборът HASH-TAG & Все отбор юнаци, а на трето – Schneider electric 1.

В края на вечерта се проведе и благотворителна томбола, в която бяха разиграни интересни награди, сред които кашон с бири от цял свят, билети за театър, ваучер за масаж и ваучер за ескейп стая.

По време на вечерта бяха набрани 2 500 лв. които ще бъдат инвестирани в развитието на 9-те социални услуги, управлявани от фондацията в градовете Казанлък и Кюстендил.

Фондация „Сийдър“ благодари на спонсорите на събитието –  Beery.bg, Cleves, Dextrophobia, J.J. Murphy’s Irish Pub, Sense Hotel Sofia, Студио „НийдАс“ и Tеатрална работилница Sfumato.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

3 × 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.