Рекорден брой гости на Годишната среща на фондация „Сийдър“

Рекорден брой гости на Годишната среща на фондация „Сийдър“
май 2, 2018 Ivelina Ivanova

На 30-ти април в Хотел Хилтън София се проведе традиционната Годишна среща на фондация „Сийдър“, която се организира всяка година в знак на благодарност към дарителите и партньорите на фондацията. На събитието присъстваха близо 60 човека – както дългогодишни поддръжници, така и партньори, които се присъединиха към каузата през последната година.

Изпълнителният директор на организацията Александрина Димитрова приветства гостите и им благодари за ангажираността и подкрепата през годината.

„2017 беше година на постижения и нови приключения за децата и младежите ни в Кюстендил и Казанлък, нови партньорства и утвърждаване на „Сийдър“ като водеща организация в социалната сфера в България. Нашата работа е трудна. Тя изисква ресурси, а успехите се постигат бавно. Но си заслужава, защото променя животи. Това е възможно благодарение на екипа на „Сийдър“. Тук е моментът да им благодаря за енергията, отдадеността и екипността! Благодаря и на всички вас, които дарявате средства, време, експертиза и сте посланици на нашата обща кауза. Благодаря ви от сърце!“

След обръщението към гостите, г-жа Димитрова връчи специални Сертификати за благодарност на всички присъстващи. Грамотите са създадени в партньорство с iGreet и „оживяват“, щом се сканират с приложението ScanAr. След сканирането започва кратко видео с част от децата и младежите от семейните центрове на „Сийдър“.

По време на вечерта, гостите бяха поздравени и с друго видео, заснето в от една от къщите в гр. Казанлък, в което част от младежите изпълняват фолклорната песен „Ерген деда“. „За нас в „Сийдър“ е много важно да работим със силните страни на децата и младежите, за които се грижим и да развиваме техните таланти“, – сподели Александрина Димитрова след поздрава.

Присъстващите имаха възможност да разгледат и Годишния отчет на фондацията за 2017 година, който представя постиженията, предизвикателствата и успехите на „Сийдър“ през годината.

Събитието се проведе със съдействието на домакините от хотел Хилтън София, J Point, които отпечатаха Годишния отчет и iGreet, които създадоха специалните Сертификати за благодарност.