Присъединете се към инициативата „Foundation Summer Fête“

Присъединете се към инициативата „Foundation Summer Fête“
май 28, 2018 Александра Попова

В продължение на 5 години инициативата „Около света за един ден“ успя да промени живота на стотици хора и да обедини общността в името на една добра кауза. Сега е ред на нещо ново! Foundation Summer Fête е тазгодишната инициатива на Хотел Хилтън и „Фондация ДМ Томас в подкрепа на младите хора“.

Foundation Summer Fête ще се проведе на 9-ти юни (събота) между 10 и 15:30 часа на терасата на хотел Хилтън София към Южния парк. Събитието цели допринесе за подобряване на здравето и образованието на деца в неравностойно положение и ще подкрепи дейността на фондация „Сийдър“.

По време на инициативата ви очакват много интересни дейности, като лов за съкровища, спортни инициативи, детски забавления и лятно барбекю. Това е прекрасна възможност да прекарате един различен ден с колегите или семейството ви!

Включете се като закупте спонсорски пакет или се запишете за индивидулно участие!

 

Жълт спонсорски пакет:

Стойността му е 400 лв. и ако го предпочетете, получавате възможност да поканите 10 гости (с консумация на храни и напитки), да присъствате с лого на специално изработения банер, в онлайн публикациите, както и да разпространявате промоционални материали (брошури, дипляни и т.н.) в обособения кът за спонсори по време на събитието.

Лилав спонсорски пакет:

Стойността му е 1000 лв. и получавате възможност да поканите 30 гости (с консумация на храни и напитки), да присъствате с лого на специално изработения банер, в онлайн публикациите, както и да разпространявате промоционални материали (брошури, дипляни и т.н.) в обособения кът за спонсори по време на събитието.

Индивидуално участие:

Таксата за възрастен е 12 лв., а за деца – 6 лв и можете да я заплатите на входа на събитието. Срещу тази сума получавате специална тениска „Foundation Summer Fete”, билет за участие в томболата с вълнуващи награди и билет за участие в спортните активности. Всички деца имат достъп и до специалния кът на Wonder Group със забавни игри и състезания!

За допълнителна информация относно Foundation Summer Fête, свържете се с Ива Ценкова на тел.: 0899 90 77 90 или е-mail: iva.tsenkova@hilton.com.