Коледни базари на „Сийдър“

Коледни базари на „Сийдър“
декември 2, 2016 Валентин Тодоров

През този коледен сезон фондация „Сийдър“ ще присъства на 3  базара. На всеки от тях ще можете да закупите предмети и картички изработени от децата и младежите, които фондацията подкрепя, както и да научите повече за дейността ни. Ще се радваме да Ви видим!

10-11 декември: Немски коледен базар Тази година фондация „Сийдър“ се присъединява към Националната асоциация на ресурсните учители (НАРУ) с общ щанд. Ще ви очакваме в Градската градина, до пл. Батенберг с предмети и истории за вдъхновящата работа с деца и младежи с увреждания.

14 декември в betahaus  Избрахме  първото споделено работно пространство в България, за да празнуваме приближаването на празника с лидерски стартъп компании, предприемачи, фрийлансъри и иноватори – от всички сектори. Заповядайте за да се почерпим с (греяно) вино и да празнуваме иноваторството.

19-23 декември Частна детска ясла и детска градина „Веселите камбанкиЗа втора поредна година нашите приятели организират собствен коледен базар „Топло сърце“  в подкрепа на каузата на фондация „Сийдър“

 

Можете да поръчате коледни картички и онлайн ето тук.

 

Весели празници!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 × one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.