Заповядайте на 12-тия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“

Заповядайте на 12-тия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър“
октомври 6, 2017 Александра Попова

На 11 ноември от 18:30 ч. в София Хотел Балкан ще се проведе 12-тият Годишният благотворителен бал на фондация „Сийдър“.

Тази година очакваме около 250 гости – представители на висшия мениджмънт на български и международни компании, бизнес лидери, публични личности, дипломати и верни поддръжници на „Сийдър“. Традиционно събитието включва изискана вечеря с четиристепенно меню, интересна музикална програма, благотворителен търг и томбола с много награди.

Спонсори на тазгодишния бал са фондация Америка за България, CMS и Dundee Precious Matals. Ако желаете да бъдете спонсор на събитието и имате интерес към начините, по които можете да ни подкрепите, моля свържете се с Ива Хаджийска на телефон: +359 884 962 986 или имейл: iva@cedarfoundation.org.

Всеки, които иска да прекара една незабравима вечер, изпълнена с добро настроение, изненади и същевременно да подкрепи каузата на „Сийдър“, може да резервира куверт или маса на office@cedarfoundation.org. Цената на куверта е 150 лв. на човек, а тази за маса от 10 човека – 1400 лв. Те могат да бъдат платени по банков път, през Еpay или PayPal, или на място в нашия офис.

Следете и страницата на бала за повече подробности относно програмата на събитието и компаниите, потвърдили своето участие в него.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 × 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.