Годишният благотворителен бал на БФБЛ ще подкрепи фондация „Сийдър“

Годишният благотворителен бал на БФБЛ ще подкрепи фондация „Сийдър“
януари 12, 2018 Александра Попова

Юбилейното десето издание на Годишния благотворителен бал на Българския форум на бизнес лидерите ще подкрепи каузата на фондация „Сийдър“. Събитието ще се проведе на 29 януари от 19 ч. в зала „Средец” на София Хотел Балкан.

Част от средствата, набрани по време на благотворителния търг на вечерта, ще бъдат инвестирани в регулярна рехабилитация за 13 деца и младежи с тежки физически увреждания. Техните диагнози са различни и често комплексни – Спина Бифида, детска церебрална парализа, спастична квадрипареза, епилепсия, мускулна хипертрофия и други.

За да гарантира безболезненото ежедневие на децата, възможността за оптимална подвижност, разходка навън и социализация, фондация „Сийдър“ предоставя регулярни сесии със специалист рехабилитатор за всяко едно от 13-те деца.

Подкрепата на Българския форум на бизнес лидерите ще обезпечи необходимите терапевтични сесии и ще ни даде възможност да предоставим най-добро качество на живот за децата с тежки увреждания.

В събитието ще се включат членове, партньори и съмишленици на БФБЛ. Цената на куверта е 150 лв. на човек. При закупуване на шест куверта, получавате още един безплатно, както и маса, брандирана с логото на Вашата компания.

Вижте тук повече подробности за събитието и начините, по които можете да закупите вашия куверт.