Вълнуващ 1-ви юни за децата и младежите на „Сийдър“

Вълнуващ 1-ви юни за децата и младежите на „Сийдър“
юни 20, 2017 Александра Попова

Празникът на детето се превърна в незабравимо преживяване за децата и младежите от Кюстендил и Казанлък, които фондация „Сийдър“ подкрепя. Те бяха поканени от Летище София и България мол, за да отпразнуват, зедно празника с много изненади, усмивки и забавления.

Децата и младежите посрещнаха празника на летището където наблюдаваха музикалната програма на вокалните групи „Пим-Пам“, „Смехоранчета“, „Радиодеца“, „Сребърни звездички“ и „Светулковци“, както и народните танци в изпълнение на учениците от столичното 140-то училище „Иван Богоров“.

Интересен момент за младежите беше обиколката на летището, която представи отблизо дейностите по летищно обслужване. Те имаха възможност да се запознаят с предназначението на специализираните съоръжения и да видят какво точно се случва в сърцето на летищния комплекс. Най-вълнуващите преживявания за тях бяха посещението на летищната противопожарна служба и демонстрацията по пожарна безопасност.

След обиколката на летището, младежите се отправиха към България Мол, където се срещнаха с един от музикалните си идоли – Михаела Филева и се насладиха на любимите си песни, изпълнени на живо.

Благодарни сме за Летище София за страхотната възможност и това, че направиха Деня на детето незабравим за нашите деца и младежи!

А ние им желаем още много незабравими и щури празници и дано никога да не загубят детското в себе си!

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 × two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.