Българо-швейцарската търговска камара подкрепи каузата на „Сийдър“

Българо-швейцарската търговска камара подкрепи каузата на „Сийдър“
декември 7, 2017 Александра Попова

Коледното парти на Българо-швейцарската търговска камара, което се проведе на 4-ти декември в София Хотел Балкан, подкрепи каузата на фондация „Сийдър“. Средствата събрани по време на вечерта ще бъдат инвестирани в два от центровете ни от семеен тип гр. Кюстендил.

Изпълнителният директор на „Сийдър“, Александрина Димитрова отправи специален поздрав към гостите на събитието и им благодари за подкрепата.

„Нашата грижа за децата и младежите е непрекъсната – всеки ден, всеки месец, всяка година. Защото ние сме тяхното семейство. И защото ние доказваме, че те могат да живеят в общността,  да ходят на училище, да имат приятели и да започнат работа. Доказателствата са видими – момче на 9 години с ДЦП проходи при нас; младеж на 21 години с интелектуални затруднения, който беше напълно зависим от чужда грижа преди, сега работи.“ – сподели Александрина в обръщението си.

Бихме искали да благодарим на Българо-швейцарската търговска камара, че избра каузата на фондация “Сийдър” за кауза на своето благотворителното коледно парти. Надяваме се, че това ще даде началото на едно дългогодишно партньорство и много нови съвместни инициативи.

 

Българо-швейцарската търговска камара е учредена в края на 2004 г.  и нейна основна цел е подпомагането и стимулирането на икономическите и търговски връзки между България и Швейцария. В нея членуват предприятия от всички стопански отрасли, производители и доставчици на услуги, вносители и износители, големи международни компании и средни и малки предприятия.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

fifteen − 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.