Благотворителният бал на свети Патрик набра близо 9 000 лв. за каузата на „Сийдър“

Благотворителният бал на свети Патрик набра близо 9 000 лв. за каузата на „Сийдър“
март 13, 2017 Александра Попова

Набраната сума по време на Благотворителния бал на свети Патрик, е близо 9 000 лв. Събитието бе организирано от ирландската общност в България като част от празничните дни на свети Патрик и се проведе на 11 март в Хотел Хилтън, София. Гости на бала бяха чуждестранни и български представители от областите на бизнеса и дипломатическите среди.

Средствата, набрани по време на вечерта ще бъдат инвестирани в осигуряването на качествена грижа за децата и младежите в неравностойно положение, които фондация „Сийдър“ подкрепя.

Централна част в програмата на събитието заеха благотворителният търг и томбола, които събудиха голям интерес сред гостите. Ваучери за пазаруване в моден магазин, посещения на фитнес и спа, и спортни стоки, бяха само част от наградите, предвидени в благотворителната томбола. Сред предметите, разиграни по време на търга бяха коктейлна рокля по поръчка, уебсайт за електронна търговия от AzonMedia и гост поява в сериал по BTV.

Спонсори на събитието бяха Debenhams, Hilton, SLS, Platinum Health Club, Barobour, McCarthy’s Irish Bar, Jameson, Azonmedia, bTV, NeedUs, A La Bonne Viande, Ryanair, Support.bg, Vistra Corporate Services.

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

eight − one =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.