Балът на Германската икономика подкрепи фондация „Сийдър“

Балът на Германската икономика подкрепи фондация „Сийдър“
ноември 21, 2017 Александра Попова

18-тият Бал на Германо-Българската индустриално-търговска камара подкрепи за втора поредна година каузата на фондация „Сийдър“.

Средствата, набрани по време на събитието, ще бъдат инвестирани в дейностите за социално включване на нашите деца и младежи за период от една година. Те представляват културни и социални дейности, които способстват за плавното и структурирано приобщаване на децата и младежите и тяхното успешно интегриране в общността. Посещението на театър, кино, концерти, участието в организирани спортни инициативи са неизменна част от ежедневието на всеки човек. За нашите деца и младежи, тези дейности са празник, в който те се включват с желание и ентусиазъм. Те им дават възможност да се чувстват ангажирани, щастливи и удовлетворени.

Балът на Германската икономика в България се проведе на 11 ноември в „София Ивент Център“ под патронажа на Посланикa на Федерална Република Германия в България Н.Пр. Херберт Залбер. Събитието събра близо 400 гости от бизнеса и политическия свят. За доброто настроение на гостите по време на вечерта се погрижиха изключителните Backhaus music company (BMC), а магическото шоу на маг Andreas и изпълнението на балет Expose превърнаха празника в едно незабравимо преживяване.

Повече за най-значимото събитие на Германо-Българската индустриално-търговска камара можете да прочете тук.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

17 − two =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.